Winkel in de buurt

Selecteer een winkel in de buurt:

Fietshelmen
Hangsloten
Kettingsloten
Ringsloten

Abus
Lynx

Rose
Groen

Geen-art-keurmerk
Geen-art-keurmerk

85
85

5,5
5,5

Van 0 tot 0

Fietssloten en veiligheid

Onze webshop biedt een ruim assortiment fietssloten van verschillende gerenommeerde merken, waaronder Axa, Abus, Lynx, Simson en Protect. Een goed fietsslot is onmisbaar om diefstal van je fiets te voorkomen. De sloten variëren in niveau van beveiliging en type slot. Zo hebben we kettingsloten, kabelsloten en ringsloten. De kettingsloten en kabelsloten zijn vaak licht van gewicht en flexibel, wat het makkelijker maakt om ze aan een object vast te maken. Ringsloten zijn daarentegen vaak zwaarder en stugger, maar bieden een hoge mate van beveiliging.

De sloten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en beveiligingsniveaus, zodat er voor elke fiets en elk budget een geschikt slot te vinden is. Bij het kiezen van een fietsslot is het belangrijk om te letten op het ART-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het slot getest is op veiligheid en voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Hoe hoger het ART-niveau, hoe beter de beveiliging van het slot.

Of je nu je fiets veilig wilt stallen in de stad of tijdens een lange fietstocht, bij Plentyparts hebben we een fietsslot dat bij jouw wensen en behoeften past.

Bij Plentyparts vind je ook zijwieltjes, rugsteunen en spiegels voor de fiets van de merken Pex en Mirage. Zijwieltjes zijn ideaal voor kinderen die net leren fietsen. Zo kunnen ze veilig en stabiel wennen aan het fietsen zonder om te vallen. De rugsteunen bieden extra comfort tijdens het fietsen en zijn met name geschikt voor kinderen en ouderen. De spiegels zijn handig om het achteropkomende verkeer in de gaten te houden en verhogen daarmee de veiligheid op de weg. Onze zijwieltjes, rugsteunen en spiegels zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een veilige en comfortabele fietstocht.
Toon meer