Winkel in de buurt

Selecteer een winkel in de buurt:

Aansluitsnoeren
Snoerhaspels
Tafeldozen met snoer
Verlengsnoeren

ETM
Exin

Zwart

Van 0 tot 0

Verlengsnoeren

Bij Plentyparts hebben we een ruim assortiment aan tafeldozen, verlengsnoeren en snoerhaspels. Ideaal voor op de werkplaats, in de tuin of gewoon in huis. Met onze tafeldozen kunt u eenvoudig extra stopcontacten creëren op uw bureau of tafel, zodat u gemakkelijk uw elektronische apparaten kunt aansluiten. Onze verlengsnoeren zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en met diverse stekkertypes, zodat u altijd het juiste verlengsnoer kunt vinden voor uw klus.

Als u behoefte heeft aan meer flexibiliteit in uw stroomvoorziening, dan zijn onze snoerhaspels een goede keuze. Met een snoerhaspel kunt u gemakkelijk de afstand tussen uw apparaat en het stopcontact vergroten, zonder dat u hoeft te sjouwen met lange verlengsnoeren. Onze snoerhaspels zijn verkrijgbaar met verschillende snoerlengtes en hebben vaak een ingebouwde thermische beveiliging om oververhitting te voorkomen.

Ons assortiment is bovendien van hoge kwaliteit en voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Of u nu op zoek bent naar een tafelcontactdoos, verlengsnoer of snoerhaspel, bij Plentyparts vindt u altijd wat u nodig heeft.
Toon meer