Winkel in de buurt

Selecteer een winkel in de buurt:

Hoofdlampen
Zaklampen

Ansmann
Homeij

Van 0 tot 0

Zaklampen

Wij hebben een breed assortiment aan zak- en hoofdlampen van o.a. Ansmann en Homeij die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld lampen die speciaal ontworpen zijn voor outdoor activiteiten, zoals wandelen, kamperen en fietsen, maar ook lampen die handig zijn voor het klussen of bij stroomuitval.

De lampen zijn voorzien van moderne LED-technologie, wat zorgt voor een hoge lichtopbrengst en een lange levensduur van de batterijen. Veel lampen hebben verschillende lichtstanden en een focusfunctie, waarmee je de lichtbundel kunt aanpassen van breed naar smal en andersom. Ook zijn er lampen met een sensor die reageren op beweging, waardoor je niet constant de aan- en uitknop hoeft te bedienen.

Een zaklamp is altijd handig om in huis te hebben, maar ook voor buitenshuis is een goede zaklamp onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan het uitlaten van de hond in het donker of het zoeken naar spullen in een donkere schuur. Een hoofdlamp biedt daarentegen meer bewegingsvrijheid, omdat je beide handen vrij hebt. Dit is vooral handig tijdens het klussen, kamperen of bij outdoor activiteiten.
Toon meer