0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Afbeelding

Huidige vacatures

BBL'er Haaksbergen

Kom jij bij ons werken?
Geen Plentyparts winkel is hetzelfde. Onze filialen zijn er in alle groottes, in winkelcentra en in dorpen. Eén ding geldt voor al onze collega’s in deze filialen: jij bent dé specialist in oplossingen en je zorgt er samen voor dat onze klanten graag terugkomen.

Als verkoper bij jij het gezicht van de winkel. Jouw uitstraling en sociale vaardigheden zorgen ervoor dat de klant zich thuis voelt. Je voelt aan wat klanten nodig hebben en geeft advies op basis van een goede kennis van onze producten. Daarnaast zorg je voor een goede presentatie van het assortiment en zorg je ervoor dat de winkel er altijd representatief uitziet. Je bent gek op techniek en gadgets en hebt een commerciële instelling. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en dat is terug te zien in jouw kennis en advies.

Afbeelding

Huidige vacatures:


BBL'er Haaksbergen

Wil jij werken in een leuke winkel en ben je ook nog eens super handig? Werken en leren tegelijk dat kan bij Plentyparts! Wanneer je bij ons als BBL’er niveau 2, 3 of 4 wilt halen, begin je bij ons als verkoopmedewerker. Naast je werk volg je een opleiding aan een MBO.

Wat ga je doen?

Als verkoper ben jij het gezicht van de winkel. Jouw uitstraling en sociale vaardigheden zorgen ervoor dat de klant zicht thuis voelt. Je voelt aan wat klanten nodig hebben en geeft advies op basis van een goede kennis van onze producten. Daarnaast zorg je voor een goede presentatie van het assortiment en zorg je ervoor dat de winkel er altijd representatief uitziet.

Je bent gek op techniek en gadgets en hebt een commerciële instelling. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en dat is terug te zien in jouw kennis en advies.

Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor:

Herkennen zoekgedrag bij de klant en hierop inspelen.
Adviseren van klanten over de benodigde artikelen.
Voorraad bijhouden en benodigde artikelen bestellen voor klanten.
De winkel netjes presenteren, zodat klanten bij jou in de winkel terugkomen.
Ervaring in de onderdelen branche is handig, maar ook als je amper iets weet over onderdelen maar wel technisch commercieel inzicht en interesse hebt, dan willen we graag weten wie jij bent. We staan te springen om een verkoopmedewerker zoals jij!

Werklocatie en ontwikkeling

Je gaat als verkoopmedewerker werken bij onze Hét onderdelenhuis Plentyparts in Haaksbergen. Voor ons is jouw ontwikkeling erg belangrijk, bijvoorbeeld van verkoopmedewerker naar sleuteldrager of (assistent) manager/teamleider in onze winkel. Zo creëren we een prettige werksfeer waarbij collega’s voor elkaar klaar staan, jij blijft leren en ontwikkelen en waar de klant naar volle tevredenheid wordt geholpen.

Je hebt als verkoopmedewerker verder nodig:

Ervaring in het voeren van een verkoopgesprek is prettig, maar geen must.
Klantgerichte instelling met commercieel inzicht.
Open om je collega’s achter de servicebalie of kassa te assisteren.
Flexibel beschikbaar, ook inzetbaar ’s avonds en weekenden.
Wij bieden

Een kans om je verder te ontwikkelen als sleuteldrager of (aankomend) teamleider/assistent manager bij dé onderdelenwinkel van Nederland!

Reageer en ontdek hoe leuk werken en leidinggeven in een onderdelenhuis is!

Je start op 1 september 2019

Stuur je CV naar onderstaand (email) adres t.a.v. Dhr. E. Voerman

Onderdelenhuis Plentyparts
Dr. Prinsstraat 107
7481 EV Haaksbergen
haaksbergen@plentyparts.nl


Geen vacatures bij jou in de buurt beschikbaar? Maar ben jij er van overtuigd dat jij helemaal bij ons past en dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, stuur een open sollicitatie naar één van onze winkelsWie weet creëren we een plek voor je...