0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Afbeelding

Huidige vacatures

BBL'er Apeldoorn

Kom jij bij ons werken?
Geen Plentyparts winkel is hetzelfde. Onze filialen zijn er in alle groottes, in winkelcentra en in dorpen. Eén ding geldt voor al onze collega’s in deze filialen: jij bent dé specialist in oplossingen en je zorgt er samen voor dat onze klanten graag terugkomen.

Als verkoper bij jij het gezicht van de winkel. Jouw uitstraling en sociale vaardigheden zorgen ervoor dat de klant zich thuis voelt. Je voelt aan wat klanten nodig hebben en geeft advies op basis van een goede kennis van onze producten. Daarnaast zorg je voor een goede presentatie van het assortiment en zorg je ervoor dat de winkel er altijd representatief uitziet. Je bent gek op techniek en gadgets en hebt een commerciële instelling. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en dat is terug te zien in jouw kennis en advies.

Afbeelding

Huidige vacatures:


BBL'er Apeldoorn

Wil jij werken in een leuke winkel en ben je ook nog eens super handig? Werken en leren tegelijk dat kan bij Plentyparts! Wanneer je bij ons als BBL’er niveau 3 of 4 wilt halen, begin je bij ons als verkoopmedewerker. Naast je werk volg je een opleiding aan een MBO.

Als verkoper ben jij het gezicht van de winkel. Jouw uitstraling en sociale vaardigheden zorgen ervoor dat de klant zicht thuis voelt. Je voelt aan wat klanten nodig hebben en geeft advies op basis van een goede kennis van onze producten. Daarnaast zorg je voor een goede presentatie van het assortiment en zorg je ervoor dat de winkel er altijd representatief uitziet.

Je bent gek op techniek en gadgets en hebt een commerciële instelling. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en dat is terug te zien in jouw kennis en advies.

Stuur je CV naar onderstaand (email) adres t.a.v. Dhr. M. Brunsman

Onderdelenhuis Plentyparts
Asselsestraat 151
7311 EK Apeldoorn
055-5212999
apeldoorn@plentyparts.nl


Geen vacatures bij jou in de buurt beschikbaar? Maar ben jij er van overtuigd dat jij helemaal bij ons past en dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, stuur een open sollicitatie naar één van onze winkelsWie weet creëren we een plek voor je...