0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Afbeelding
Kom jij bij ons werken?
Geen Plentyparts winkel is hetzelfde. Onze filialen zijn er in alle groottes, in winkelcentra en in dorpen. Eén ding geldt voor al onze collega’s in deze filialen: jij bent dé specialist in oplossingen en je zorgt er samen voor dat onze klanten graag terugkomen.

Als verkoper bij jij het gezicht van de winkel. Jouw uitstraling en sociale vaardigheden zorgen ervoor dat de klant zich thuis voelt. Je voelt aan wat klanten nodig hebben en geeft advies op basis van een goede kennis van onze producten. Daarnaast zorg je voor een goede presentatie van het assortiment en zorg je ervoor dat de winkel er altijd representatief uitziet. Je bent gek op techniek en gadgets en hebt een commerciële instelling. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en dat is terug te zien in jouw kennis en advies.

Afbeelding

Huidige vacatures:


Filiaal: Plentyparts Assen
Vacature: BBL Detailhandel

onderdelenhuis plentyparts assen vacature bbl`

Wil jij werken in een leuke winkel en ben je ook nog eens super handig?

Werken en leren tegelijk dat kan bij Plentyparts! Wanneer je bij ons als BBL’er niveau 2, 3 of 4 wilt halen, begin je bij ons als verkoopmedewerker. Naast je werk volg je een opleiding aan een BBL college.

Als verkoper ben jij het gezicht van de winkel. Jouw uitstraling en sociale vaardigheden zorgen ervoor dat de klant zicht thuis voelt. Je voelt aan wat klanten nodig hebben en geeft advies op basis van een goede kennis van onze producten. Daarnaast zorg je voor een goede presentatie van het assortiment en zorg je ervoor dat de winkel er altijd representatief uitziet. 

Je bent gek op techniek en gadgets en hebt een commerciële instelling. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en dat is terug te zien in jouw kennis en advies.

Stuur je CV naar onderstaand (email) adres 

t.a.v. Dhr. E. Voerman

Plentyparts Assen
Kloekhorststraat 4
9401 BD Assen
voermane@gmail.com

Filiaal: Plentyparts Veenendaal
Vacature: Verkoopmedewerker (BBL) Detailhandel

Als verkoopmedewerker bij Plentyparts ziet onze klant jou als Specialist In Oplossingen. De meeste van onze klanten komen bij ons binnen met een probleem; er is iets stuk, kwijt of aan vervanging toe. En jij mag dat gaan oplossen! Je leert bij ons niet alleen het vak van verkoopmedewerker in de breedste zin van het woord, maar doet veel product- en vakkennis op van ons veelzijdige assortiment. Binnen een klein, hardwerkend en gezellig team krijg je voldoende ruimte jezelf te ontplooien. 

Ben jij leergierig, oplossingsgericht, oprecht geïnteresseerd in detailhandel en mensen? Heb je interesse in techniek, computers en doe-het-zelf? Dan zoeken wij jou. Wanneer je een BBL opleiding volgt heb je een streepje voor bij ons.

Wij bieden de functie van full - time verkoopmedewerker. Een uitdagende en afwisselende functie waar geen enkele dag hetzelfde is. Wij bieden hierbij de mogelijkheid om te groeien binnen onze winkel of organisatie. Richt je sollicitatie aan Dhr. Arnan Pieters.

Plentyparts Veenendaal
Verlaat 9
3901 RD Veenendaal
veenendaal@plentyparts.nl