0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Door de jaren heen voor allerlei problemen een oplossing: Eerste Hulp Bij OnderdelenSpecialist in Oplossingen

Plentyparts: Al meer dan 40 jaar hét meest complete onderdelenhuis! Plentyparts is een franchiseketen waar je terecht kunt voor praktische oplossingen en vakkundig advies. Wij verkopen heel veel onderdelen van apparaten die je gebruikt in en om het huis en onderweg. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende accessoires. Ons vriendelijke en oprechte personeel denkt met je mee en kijkt welk product de beste oplossing biedt voor jouw probleem. Onze specialisten geven proactief en eerlijk advies op een persoonlijke en laagdrempelige manier.


Specialist in Oplossingen

Oplossingsgerichte service is bij ons geen loze kreet maar de basis. Het is het startpunt bij elk klantcontact. Onze medewerkers zijn pas tevreden wanneer jij met een tevreden gevoel en het juiste product of advies de winkel verlaat. We zien en horen graag dat waar andere winkels zéggen dat ze service verlenen, wij dit ook echt dóen.

Plentyparts staat midden in de markt en onderkent dat jij prijsbewust bent. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar de beste producten tegen de scherpste prijs. Het Plentyparts huismerk is dan ook een belangrijke pijler in ons assortiment. Goede producten, die een kwalitatief en voordelig alternatief bieden voor A-merk producten. Naast het basisassortiment heeft elke vestiging de mogelijkheid zijn assortiment aan te vullen en compleet te maken op basis van de lokale behoefte. Op deze manier zijn wij flexibel, compleet en voor elke doelgroep interessant. In de regelmatig verschijnende huis-aan-huis folder en via social media komen wij met interessante aanbiedingen en standaard veel voordeel.

Wij willen jou graag inspireren en zelf blijven innoveren, ook door nieuwe assortimenten aan te spreken. Jij bepaalt mede het assortiment. Hierdoor is ons assortiment compleet, actueel en bieden wij altijd de juiste oplossing. Door de uitstekende contacten met leveranciers is een product dat geen onderdeel uitmaakt van ons basisassortiment snel en tegen de juiste prijs te bestellen..


Onze historie

office-1
office-2
office-3
office-4