0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ben jij een echte ondernemer?

eigen plentyparts winkel beginnen

Plentyparts – Specialist in Oplossingen is een franchiseformule waarbij momenteel 15 service winkels zijn aangesloten. Via www.plentyparts.nl kunnen klanten in Nederland en België kennis maken met al onze producten en deze online bestellen. De echte kracht van onze formule schuilt juist in het persoonlijke contact met onze klanten in de fysieke winkels. De meerwaarde die al onze medewerkers en ondernemers proberen te geven komt voort uit échte service en klantgericht denken. Voldoening vinden in het contact met en helpen van mensen.

Onze formule staat altijd open voor ondernemers die zich herkennen in deze werkwijze. Een Plentyparts ondernemer is iemand die liefde voor het detailhandelsvak heeft en een sterke motivatie zijn eigen stempel te drukken op zijn eigen onderneming. Startend vanuit een goede basis wil een Plentyparts ondernemer lokaal zijn kansen verkennen en is bereid zijn ervaringen en kennis te delen met collega-ondernemers. Een reeds beproefde winkelformule en een uitgekiend kernassortiment zorgen ervoor dat jij ruim voldoende aan de vraag van jouw klanten kunt voldoen. Uitgebreide ondersteuning in de vorm van automatisering, marketing, schappenplannen, (product)trainingen en het regelmatig samenkomen met andere ondernemers; zorgen ervoor dat jij je focus kan leggen op de winkelvloer en klanten. Het fundament van een stabiele klantenkring wordt dan snel gelegd door klanten ambassadeur te maken van jou en jouw winkel.

Spreekt onze werkwijze je aan? Wil je graag de stap maken zelfstandig ondernemer te worden? Heb je affiniteit met techniek? Ben je een teamplayer maar wil je daarnaast graag zelf beslissingen nemen en écht ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar jouw plannen en visie in een persoonlijk gesprek en leggen graag uit wat wij als franchiseformule te bieden hebben.


Plentyparts Nederland BV
De heer. A. Pieters
Twentepoort West 14H
7609 RD Almelo
Tel. 085 - 049 15 90
a.pieters@plentyparts.nl


Zoek jij een leuke uitdagende baan of stageplek? Wil jij ook een specialist in oplossingen zijn bij Plentyparts?
Kijk dan bij onze vacatures