0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

Voor elke breuk de juiste lijm

Afdrukken
3 years ago 704 keer gelezen

turbolijm

Scherven mogen dan geluk brengen, je hebt ze liever niet.

Veel van de kleine ongelukjes in en om het huis kun je gelukkig zelf herstellen. De juiste lijm is dan wel noodzakelijk. De winkels van Plentyparts hebben een breed assortiment aan lijm en kit van het merk Bison. Speciaal toegespitst op specifieke materialen, of juist gericht op een bepaalde moeilijke hechtverbinding. Onze specialisten kunnen je op maat adviseren welk product het beste past bij jouw klus.

Een andere specifieke lijmsoort die we even willen uitlichten is van het merk Turbo. Turbo lijm is een professionele lijm voor verschillende materiaal combinaties. Deze snelhardende cyaancrylaatlijm zorgt voor een zeer sterke verbinding van bijvoorbeeld porselein, keramiek, hout, kunststof, rubber, leer, PVC en steen. Ook de hechting van deze materialen onderling kan eenvoudig en snel worden gemaakt. Deze geweldige lijm is onmisbaar in elk huishouden!

Dankzij de speciale nieuwe sluiting op de verpakking is de lijm veel langer te bewaren dan normale secondelijm van andere merken. Turbo lijm is verkrijgbaar in onze winkels in verschillende verpakkingen.

Geplaatst in: Klussen