0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

Specialist in verlichting in en om het huis

Afdrukken
3 years ago 836 keer gelezen

led lampDe uitvinding van de gloeilamp wordt in het algemeen toegeschreven aan Thomas Edison. In werkelijkheid hebben vóór hem meerdere mensen het pad al geëffend om deze uitvinding mogelijk te maken.

Dat dit geen gemakkelijke opgave was, bleek wel uit de woorden van Thomas Edison: “Ik heb niet gefaald. Ik heb alleen 1.000 manieren gevonden die NIET werkten”. Het is uiteindelijk een revolutionaire uitvinding gebleken waarvan we inmiddels al meer dan 100 jaar veel comfort, gemak en veiligheid genieten.

Maar zoals het nu lijkt, is de gloeilamp binnen afzienbare tijd voltooid verleden tijd. Spaar- en zeker LED-lampen hebben de toekomst doordat ze veel energie en dus het milieu sparen. En dat is belangrijk.

Maar een gezellige sfeer in huis vinden we ook bijzonder belangrijk. Dat is een van de redenen waarom wij bij Plentyparts hebben gekozen voor de lampen van Philips. De spaar- en LED-lampen voldoen aan de juiste kenmerken om warm en gemoedelijk licht te geven. Onze specialisten kunnen je op maat adviseren welke lamp het beste past bij jouw behoefte.

Je kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle verlichting. Of het nu is voor een eenvoudige lamp in je schemerlamp, een halogeenlamp voor buiten of zo’n klein lampje voor in de koelkast; jouw specialist in oplossingen heeft het!

Geplaatst in: Electra