0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

Ruitenwissers voor elke auto

Afdrukken
3 years ago 1271 keer gelezen


ruitenwissers

Na een lange zomer zijn de ruitenwissers van je auto vaak uitgedroogd en hard. Dit kan tot hele vervelende situaties leiden wanneer de herfst aantreedt. Het is dan ook gewoon van groot belang dat je op tijd herkent wanneer er nieuwe ruitenwissers geplaatst moeten worden.

Bij Plentyparts vind je een breed assortiment aan ruitenwissers voor nagenoeg elke auto. Ons assortiment biedt een brede keuze uit ruitenwissers uit de goedkope prijsklasse tot aan de absolute topkwaliteit van Bosch. Om jou met de juiste wissers de winkel te laten verlaten is het belangrijk dat je het merk & type van je auto meeneemt naar de winkel. Het is daarnaast verstandig even de lengte van de wissers op te meten. Op die manier kunnen we jou direct en goed adviseren welke wissers de beste keus zijn voor jouw bolide.

In het filmpje kan je zien waarom kiezen voor Bosch ruitenwissers zo’n goede keuze is.

Omdat veel auto’s verschillende lengtes wissers gebruiken op de voorruit, koop je bij ons geen setjes ruitenwissers. Bij Plentyparts zijn de ruitenwissers per stuk verpakt, zodat je niet onnodig met extra ruitenwissers blijft zitten.


Geplaatst in: Auto