0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

Plentyparts huismerk inktcartridges printen voordelig!

Afdrukken
Plentyparts huismerk inktcartridges printen voordelig!
2 years ago 2046 keer gelezen

Printen is een dure bezigheid. Maar tegenwoordig ook gewoon noodzakelijk. Verslagen voor school, een rapport voor je werk of tickets voor je vakantie.

Als je dan moet printen, doe je dat natuurlijk graag zo voordelig mogelijk. Met de inktcartridges van ons huismerk betaal je niet te veel en ben je altijd verzekerd van maximale vulling.

Voor de meest gangbare printers verkopen wij dan ook onze huismerk inktcartridges. Deze inktpatronen hebben wij voor grote merken als Hewlett Packard, Epson, Brother, Lexmark en Canon. Voordat wij deze cartridges op de markt brengen, worden ze uitgebreid getest op kwaliteit. De afdrukken moeten goed zijn. Pas als de cartridges op alle fronten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen, mogen ze ons huismerk dragen.

Ons huismerk is altijd voordeliger dan de originele variant van jouw printerfabrikant. Extra voordelig is het wanneer je meer dan één cartridge aanschaft. Wij geven namelijk ALTIJD 25% korting op elke 2e cartridge van ons huismerk! Ook zijn van de absolute hardlopers standaard voordelige combipacks verkrijgbaar. In deze combipacks zitten alle benodigde kleuren voor jouw printer tegen een vaste lage prijs.


Koop je inktcartridges van ons huismerk dan weet je het volgende zeker:

  • - Altijd maximale vulling. Wij houden niet van half gevulde cartridges. Ons huismerk is standaard XL.
  • - Wij staan garant voor de kwaliteit van onze cartridges. Daarom heb je altijd 100% garantie bij fabrieksfouten.