0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

Gigaset Alarmsysteem integreert Philips Hue smart verlichting in het systeem

Afdrukken
Gigaset Alarmsysteem integreert Philips Hue smart verlichting in het systeem
2 years ago 2456 keer gelezen

Gigaset Alarmsysteem integreert Philips Hue smart verlichting in het systeem.

In de afgelopen jaren zorgt Gigasets Alarmsysteem voor een veilig en betrouwbare oplossing voor huizen in allerlei soorten en maten. Het alarmsysteem biedt de op een slimme manier beveiliging voor inbraken en brand. Uit recent onderzoek blijkt dat consumenten een alarmsysteem voor thuis beschouwen als bijzonder nuttig en praktisch. Consumenten investeren steeds meer in veiligheid, controlemomenten en alarmsystemen. Gigaset geeft hierop een antwoord om samen te werken met Philips Hue.

Gigaset heeft zich sinds een aantal jaar gevestigd op de smart home alarm systemen markt. Met het aanbieden van flexibele en slimme alarmsystemen. Sinds 2012 wil Gigaset een alarmsysteem voor iedereen aanbieden. Dus niet alleen de dure huizen maken kans op een smart home alarmsysteem. Gigaset is ook slim bezig om het alarmsysteem samen te laten werken met de Philips Hue. Zo kan de Philips Hue verlichting worden geactiveerd wanneer er sprake is van een alarm situatie zoals een poging tot inbraak of wanneer er rook is gesignaleerd.

Het integreren van de Philips Hue biedt de consument vele voordelen.

Philips is naast Gigaset ook een speler op de smart home markt. Dit doet het bedrijf succesvol met het Hue licht concept. De slimme lichten kunnen op maat worden gemaakt voor elk appartement of huis. Het verlichting systeem wordt gecontroleerd en eventueel beidend door middel van een app. Philips maakt gebruik van een app en een brug (vergelijkbaar met het Gigaset basisstation) en lampen die traditionele lampen vervangen in de stopcontacten van de plafond- / wandlampen en standaardlampen.


“Philips Hue is een populair Smart Home verlichtingsconcept” zegt meneer Straalman, Managing director Gigaset Benelux. “ Het doel van het verlichtingssysteem is dat het langzaamaan de tradiotionele onderdelen vervangen, wat betekent dat elke lamp in huis een Philips Hue-licht kan worden. Op het moment kunnen we dus de lamp gebruiken als onderdeel van ons alarmsysteem. We kunnen beide systemen laten samenwerken. In geval van nood, inbraak of gevaar van rook en vuur kunnen we Philips Hue lampen gebruiken.”

De ideale toevoeging voor een nog veiliger gevoel.

De Philips Hue is gekoppeld aan het Gigaset Alarm in een Cloud systeem. Als er bijvoorbeeld een poging tot inbraak is dan wordt dit doorgegeven aan het basis station waardoor alle Philips Hue lampen aan gaan op volle 100% stand. Dit licht zal de inbreker afschrikken, met namen als hij dan recht in de camera van Gigaset Alarm kijkt.

De integratie van Philips Hue is ook een verstandig te gebruiken in geval van brand en dus koppelen aan de Smoke rookmelder. Zo gebeurt 70% van alle brandgevallen in de nacht tussen 23.00uur en 7:00uur. Naast dat de rookmelder rook detecteert en een geluid waarschuwing geeft als er rook is ontstaan in de woning. Zo kan de Philips Hue helpen om de bewoners zo snel mogelijk te wekken om het huis helder te verlichten.

Stap voor stap verdere integratie en openen van derde systemen.

De integratie van Philips Hue is een mooie eerste stap in het openstellen van Gigaset alarmsysteem en smarthome oplossingen met derden. Gigasets doel is het beste te doen om de voordelen en het gemak voor de klant te vergroten. Op die manier kunnen klanten optimaal van de Gigaset producten gebruik maken. In de nabije toekomst worden andere apparatuur onderzocht en geïntegreerd in het alarmsysteem op basis van de open API-interface. Ook andere toepassingsscenario’s van de Philips Hue zullen worden onderzocht en geïntegreerd in het Alarmsysteem.

Ervaar het gemak van Gigaset Alarmsysteem

Het Gigaset Alarmsysteem zal blijven uitbreiden met slimme sensoren en samenwerkingen met derden om het beste voor de klant aan te bieden. De Gigaset Alarmsystemen Basis en Large zijn onder andere beschikbaar bij de Media Markt, Bol.com en Coolblue.nl.


Voor meer informatie over het alarmsysteem wil ik u graag doorlinken naar ons YouTube channel.

Gigaset AG, Munich, is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in communicatie. Gigaset is marktleider in DECT telefonie. Het bedrijf is premium leverancier met rond 10.000 werknemers wereldwijd in 70 landen. Onder de naam Gigaset Pro ontwikkelt en verkoopt het bedrijf innovatieve oplossingen voor zakelijke telefonie voor met name de MKB. In de smart home arena worden door Gigaset op basis van Cloud diensten ontwikkelt en verkocht onder de naam Gigaset-elements. Daarbij investeert het bedrijf in mobiele apparaten met de focus op smartphones.

Gigaset AG is vermeld in de Prime standard van de Duitse beurs en is onderworpen aan de hoogste transparantie vereisten.

Follow us on: Facebook | YouTube |