0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

Automatische back-up via je datakabel

Afdrukken
3 years ago 912 keer gelezen

bleep datakabelJij en je telefoon zijn onafscheidelijk. Afspraken, muziek, foto’s … Alles wat je bezig houdt staat op je telefoon. Dus het is een ramp als je telefoon beschadigt of zelfs kwijt raakt.

Uiteraard kun je data opslaan in de cloud, maar dit brengt allerlei veiligheidsrisico’s met zich mee. Met de Bleep laadkabel ist dit probleem opgelost.

Telkens wanneer je jouw smartphone aan de lader legt met de Bleep kabel, maakt hij een back-up van al je gegevens. Gaat je toestel stuk of raak je het kwijt? Laad je nieuwe toestel op met de Bleep en alle gegevens staan direct weer op je nieuwe toestel. Top idee!

De Bleep is helaas nog niet in winkels te koop. Op dit moment is het een funding project via de website Indiegogo . Met een investering van 40 dollar reserveer je er één, voor wanneer deze kabel in productie gaat. Het minimale bedrag voor productie is inmiddels gehaald.

Voor alle laad- en datakabels van jouw smartphone kom je even langs in onze winkel. Wij hebben kabels voor bijna alle merken en modellen.


Geplaatst in: Mobiel