0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

maart 2017

Zo kies je dus de juiste Basil fietstas!

3 years ago 2469 keer gelezen

Even een fietstas uitkiezen lijkt heel simpel: maar heb jij al nagedacht over details zoals prijs, kwaliteit, design of over de functionaliteiten? Niet gelijk in de keuzestress schieten! Deze blog gaat over de dubbele fietstassen van Basil. Kies jij op je gemak de juiste fietstas uit.

Wij bieden meer dan 80 fietstassen aan van diverse merken. Vandaag staan de fietstassen van Basil in de spotlights. Het familiebedrijf maakt al meer dan veertig jaar fietsaccessoires die het fietsen aantrekkelijker en fijner moeten maken.

Maak van je printer een 3D printer

3 years ago 905 keer gelezen

3D Printen is een geweldige manier om je eigen ontwerpen of gebruiksvoorwerpen te maken. Helaas zijn de 3D printers in aanschaf relatief duur. Plentyparts – specialist in oplossingen heeft daar de oplossing voor. Maak van jouw eigen printer een 3D printer met onze huismerk 3D cartridges!

Medio April lanceren wij een lijn cartridges voor de meest gangbare merken en modellen printers, waarmee jij in staat bent je eigen (gebruiks)voorwerpen te printen. De speciale 3D cartridges zijn gevuld met een speciale filament inkt op basis van thermoplastic. De cartridges zijn te gebruiken in printers welke werken op basis van zogenaamde piëzo techniek. Deze manier van printen, inkt overbrengen op papier op basis van verhitting, zorgt ervoor dat jij eenvoudig je eigen voorwerpen kunt printen. De 3D cartridges worden geplaatst als vervanging van de zwarte cartridge in je printer. Na het printen en afkoelen van het resultaat, verwijder je eenvoudig het aangehechte papier met de meegeleverde speciale vloeistof. De enige beperking is dat het voorwerp dat je wilt printen niet dikker mag zijn dan de maximale doorvoerhoogte in je printer.

Houd onze webshop en facebook pagina goed in de gaten om te zien of jouw printer ook een 3D printer kan worden!

Lees meer Geplaatst in: Printen

VVN Verkeersexamen donderdag 6 april 2017

3 years ago 1141 keer gelezen

Donderdag 6 april gaat het VVN verkeersexamen van start. Dit is een theoretisch examen waarbij scholieren worden getoetst op hun kennis en inzicht van de verkeersregels. Het is natuurlijk belangrijk dat ze een goed inzicht hebben in verschillende verkeersituaties en zich bewust zijn van de mogelijke gevaren. Dit examen draagt bij aan een veiliger gedrag in het verkeer. Na de theorie stappen veel leerlingen op de fiets voor een praktijkexamen, minstens zo belangrijk! Hier wordt getoetst of de leerlingen dat wat ze geleerd hebben in de praktijk kunnen brengen in het verkeer.

Plentyparts juicht dit initiatief natuurlijk van harte toe en wil je graag helpen bij het voor elkaar maken van je fiets. Kom daarom langs in een van onze service winkels voor een check. Een fiets die namelijk niet aan de vereiste punten voldoet, wordt afgekeurd voor het verkeersexamen! Dat zou jammer zijn. Daarom zetten we de punten waar VVN op let voor je op een rijtje: