0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

februari 2017

Welke LED lamp vervangt mijn gloeilamp?

3 years ago 16830 keer gelezen

Veel mensen hebben nog steeds moeite met het kiezen van de juiste LED lamp. In het zogenaamde ‘gloeilamp tijdperk’ wisten we redelijk goed wat we wilden hebben. We gebruikten voor de lampen in de vensterbank vaak 25 watt, op de overloop 60 watt en in grote ruimtes 100 watt. En als we twijfelden kozen we een tussenstap. Naargelang de toepassing wisten we ongeveer welk type glas we wilden: helder, mat of flame. Oh ja, is het een dunne of dikke fitting? Daar moesten we wel even op letten.

Lees meer Geplaatst in: Electra

Verleng de levensduur van je stofzuiger met jaren!

3 years ago 4888 keer gelezen

3 feb. 2017 06:53:15

Onderhoud is behoud. We kennen die uitdrukking allemaal wel, maar staan er niet in alle gevallen even veel bij stil. Uiteraard onderhouden we ons lichaam door gezond te eten en voldoende beweging, krijgt onze auto periodiek een onderhoudsbeurt en verven we eens in de zoveel jaar de kozijnen van ons huis. We begrijpen dat als we dat niet doen, de schade waarschijnlijk groter is dan de kosten voor het onderhoud.


Maar hoe zit dat met een stofzuiger? Kun je daar wat aan onderhouden? Is dat lonend? Absoluut! Het kost niet veel geld en is weinig werk, als je een stofzuiger met stofzak hebt. Er zijn verschillende onderdelen aan een stofzuiger welke kapot kunnen gaan. In dit artikel bespreken we uit ervaring de meest voorkomende problemen en hoe je de kans daarop drastisch kunt verkleinen.