0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Nieuws

RSS feed

Goede fietsverlichting is van levensbelang!

22 dagen geleden 447 keer gelezen

Laatst was in het nieuws te lezen dat het aantal verkeersdoden het afgelopen jaar weer was gestegen. In de afgelopen drie en een half jaar overleden in Nederland meer dan 2000 mensen als gevolg van een verkeersongeval. Dit komt o.a. doordat bij veel fietsen de verlichting niet in orde. Als je zelf op de fiets zit, heb je misschien niet zo in de gaten dat het overige (vooral snelle) verkeer jou niet zo snel ziet. Het risico voor fietsers om bij duisternis slachtoffer te worden van een ongeval neemt met circa 17% af met een werkende voor- en achterverlichting.

Gigaset Alarmsysteem integreert Philips Hue smart verlichting in het systeem

1 month ago 105 keer gelezen

Gigaset Alarmsysteem integreert Philips Hue smart verlichting in het systeem.

In de afgelopen jaren zorgt Gigasets Alarmsysteem voor een veilig en betrouwbare oplossing voor huizen in allerlei soorten en maten. Het alarmsysteem biedt de op een slimme manier beveiliging voor inbraken en brand. Uit recent onderzoek blijkt dat consumenten een alarmsysteem voor thuis beschouwen als bijzonder nuttig en praktisch. Consumenten investeren steeds meer in veiligheid, controlemomenten en alarmsystemen. Gigaset geeft hierop een antwoord om samen te werken met Philips Hue.

Gigaset heeft zich sinds een aantal jaar gevestigd op de smart home alarm systemen markt. Met het aanbieden van flexibele en slimme alarmsystemen. Sinds 2012 wil Gigaset een alarmsysteem voor iedereen aanbieden. Dus niet alleen de dure huizen maken kans op een smart home alarmsysteem. Gigaset is ook slim bezig om het alarmsysteem samen te laten werken met de Philips Hue. Zo kan de Philips Hue verlichting worden geactiveerd wanneer er sprake is van een alarm situatie zoals een poging tot inbraak of wanneer er rook is gesignaleerd.

Nieuwe Plentyparts vestiging in Barneveld!

2 months ago 148 keer gelezen

"Jullie hebben gewoon écht alles!"

Barneveld - Dat is een zin die wij vaak horen in onze Plentyparts winkels. Op vrijdag 1 september opent de 16e vestiging van Plentyparts in Barneveld. Dé specialist in oplossingen! Jouw probleem is voor ons een uitdaging. Of het nu gaat om een defecte stofzuiger, cartridges voor de printer of accessoires voor je auto en fiets, wij hebben het!

Jouw 2e kaartje GRATIS voor de allerleukste dagjes uit met Varta batterijen!

3 months ago 426 keer gelezen

Het is weer zomervakantie!! Dat betekent lekker op vakantie of heerlijk een dagje weg. Wij kunnen jouw vakantie nu nog veel leuker maken! Wanneer je namelijk een pakje Varta batterijen koopt, krijgt je een voucher voor het 2e kaartje GRATIS voor de allerleukste dagjes uit!

Wat is verplicht in de auto?

4 months ago 361 keer gelezen

De vakanties zijn weer eengebroken! Maar wat is er eigenlijk allemaal verplicht om je in auto te hebben als je in Europa op vakantie gaat? Speciaal voor jou hebben wij alles in een handig schema gezet, zodat je zeker weet dat je alles bij je hebt wat nodig is.

Nieuwe Plentyparts vestiging in Rijssen!

4 months ago 1159 keer gelezen

Na een afwezigheid van 2 jaar keert de bekende Plentyparts formule terug in Rijssen. Op het vertrouwde adres aan de Oosterhofweg 1 opent Zoran Zwalua de vijftiende zaak die volgens de landelijk beproefde formule haar diensten aan de klanten wil aanbieden.

Plentyparts huismerk inktcartridges printen voordelig!

4 months ago 433 keer gelezen

Printen is een dure bezigheid. Maar tegenwoordig ook gewoon noodzakelijk. Verslagen voor school, een rapport voor je werk of tickets voor je vakantie. Als je dan moet printen, doe je dat natuurlijk graag zo voordelig mogelijk. Met de inktcartridges van ons huismerk betaal je niet te veel en ben je altijd verzekerd van maximale vulling.

Zo kies je dus de juiste Basil fietstas!

7 months ago 710 keer gelezen

Even een fietstas uitkiezen lijkt heel simpel: maar heb jij al nagedacht over details zoals prijs, kwaliteit, design of over de functionaliteiten? Niet gelijk in de keuzestress schieten! Deze blog gaat over de dubbele fietstassen van Basil. Kies jij op je gemak de juiste fietstas uit.

Wij bieden meer dan 80 fietstassen aan van diverse merken. Vandaag staan de fietstassen van Basil in de spotlights. Het familiebedrijf maakt al meer dan veertig jaar fietsaccessoires die het fietsen aantrekkelijker en fijner moeten maken.

Maak van je printer een 3D printer

7 months ago 292 keer gelezen

3D Printen is een geweldige manier om je eigen ontwerpen of gebruiksvoorwerpen te maken. Helaas zijn de 3D printers in aanschaf relatief duur. Plentyparts – specialist in oplossingen heeft daar de oplossing voor. Maak van jouw eigen printer een 3D printer met onze huismerk 3D cartridges!

Medio April lanceren wij een lijn cartridges voor de meest gangbare merken en modellen printers, waarmee jij in staat bent je eigen (gebruiks)voorwerpen te printen. De speciale 3D cartridges zijn gevuld met een speciale filament inkt op basis van thermoplastic. De cartridges zijn te gebruiken in printers welke werken op basis van zogenaamde piëzo techniek. Deze manier van printen, inkt overbrengen op papier op basis van verhitting, zorgt ervoor dat jij eenvoudig je eigen voorwerpen kunt printen. De 3D cartridges worden geplaatst als vervanging van de zwarte cartridge in je printer. Na het printen en afkoelen van het resultaat, verwijder je eenvoudig het aangehechte papier met de meegeleverde speciale vloeistof. De enige beperking is dat het voorwerp dat je wilt printen niet dikker mag zijn dan de maximale doorvoerhoogte in je printer.

Houd onze webshop en facebook pagina goed in de gaten om te zien of jouw printer ook een 3D printer kan worden!

Lees meer Geplaatst in: Printen

VVN Verkeersexamen donderdag 6 april 2017

7 months ago 442 keer gelezen

Donderdag 6 april gaat het VVN verkeersexamen van start. Dit is een theoretisch examen waarbij scholieren worden getoetst op hun kennis en inzicht van de verkeersregels. Het is natuurlijk belangrijk dat ze een goed inzicht hebben in verschillende verkeersituaties en zich bewust zijn van de mogelijke gevaren. Dit examen draagt bij aan een veiliger gedrag in het verkeer. Na de theorie stappen veel leerlingen op de fiets voor een praktijkexamen, minstens zo belangrijk! Hier wordt getoetst of de leerlingen dat wat ze geleerd hebben in de praktijk kunnen brengen in het verkeer.

Plentyparts juicht dit initiatief natuurlijk van harte toe en wil je graag helpen bij het voor elkaar maken van je fiets. Kom daarom langs in een van onze service winkels voor een check. Een fiets die namelijk niet aan de vereiste punten voldoet, wordt afgekeurd voor het verkeersexamen! Dat zou jammer zijn. Daarom zetten we de punten waar VVN op let voor je op een rijtje: