0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Nieuws

RSS feed

Jouw 2e kaartje GRATIS voor de allerleukste dagjes uit met Varta batterijen!

1 month ago 134 keer gelezen

Het is weer zomervakantie!! Dat betekent lekker op vakantie of heerlijk een dagje weg. Wij kunnen jouw vakantie nu nog veel leuker maken! Wanneer je namelijk een pakje Varta batterijen koopt, krijgt je een voucher voor het 2e kaartje GRATIS voor de allerleukste dagjes uit!

Wat is verplicht in de auto?

1 month ago 126 keer gelezen

De vakanties zijn weer eengebroken! Maar wat is er eigenlijk allemaal verplicht om je in auto te hebben als je in Europa op vakantie gaat? Speciaal voor jou hebben wij alles in een handig schema gezet, zodat je zeker weet dat je alles bij je hebt wat nodig is.

Nieuwe Plentyparts vestiging in Rijssen!

2 months ago 467 keer gelezen

Na een afwezigheid van 2 jaar keert de bekende Plentyparts formule terug in Rijssen. Op het vertrouwde adres aan de Oosterhofweg 1 opent Zoran Zwalua de vijftiende zaak die volgens de landelijk beproefde formule haar diensten aan de klanten wil aanbieden.

Plentyparts huismerk inktcartridges printen voordelig!

2 months ago 226 keer gelezen

Printen is een dure bezigheid. Maar tegenwoordig ook gewoon noodzakelijk. Verslagen voor school, een rapport voor je werk of tickets voor je vakantie. Als je dan moet printen, doe je dat natuurlijk graag zo voordelig mogelijk. Met de inktcartridges van ons huismerk betaal je niet te veel en ben je altijd verzekerd van maximale vulling.

Zo kies je dus de juiste Basil fietstas!

5 months ago 411 keer gelezen

Even een fietstas uitkiezen lijkt heel simpel: maar heb jij al nagedacht over details zoals prijs, kwaliteit, design of over de functionaliteiten? Niet gelijk in de keuzestress schieten! Deze blog gaat over de dubbele fietstassen van Basil. Kies jij op je gemak de juiste fietstas uit.

Wij bieden meer dan 80 fietstassen aan van diverse merken. Vandaag staan de fietstassen van Basil in de spotlights. Het familiebedrijf maakt al meer dan veertig jaar fietsaccessoires die het fietsen aantrekkelijker en fijner moeten maken.

Maak van je printer een 3D printer

5 months ago 159 keer gelezen

3D Printen is een geweldige manier om je eigen ontwerpen of gebruiksvoorwerpen te maken. Helaas zijn de 3D printers in aanschaf relatief duur. Plentyparts – specialist in oplossingen heeft daar de oplossing voor. Maak van jouw eigen printer een 3D printer met onze huismerk 3D cartridges!

Medio April lanceren wij een lijn cartridges voor de meest gangbare merken en modellen printers, waarmee jij in staat bent je eigen (gebruiks)voorwerpen te printen. De speciale 3D cartridges zijn gevuld met een speciale filament inkt op basis van thermoplastic. De cartridges zijn te gebruiken in printers welke werken op basis van zogenaamde piëzo techniek. Deze manier van printen, inkt overbrengen op papier op basis van verhitting, zorgt ervoor dat jij eenvoudig je eigen voorwerpen kunt printen. De 3D cartridges worden geplaatst als vervanging van de zwarte cartridge in je printer. Na het printen en afkoelen van het resultaat, verwijder je eenvoudig het aangehechte papier met de meegeleverde speciale vloeistof. De enige beperking is dat het voorwerp dat je wilt printen niet dikker mag zijn dan de maximale doorvoerhoogte in je printer.

Houd onze webshop en facebook pagina goed in de gaten om te zien of jouw printer ook een 3D printer kan worden!

Lees meer Geplaatst in: Printen

VVN Verkeersexamen donderdag 6 april 2017

5 months ago 319 keer gelezen

Donderdag 6 april gaat het VVN verkeersexamen van start. Dit is een theoretisch examen waarbij scholieren worden getoetst op hun kennis en inzicht van de verkeersregels. Het is natuurlijk belangrijk dat ze een goed inzicht hebben in verschillende verkeersituaties en zich bewust zijn van de mogelijke gevaren. Dit examen draagt bij aan een veiliger gedrag in het verkeer. Na de theorie stappen veel leerlingen op de fiets voor een praktijkexamen, minstens zo belangrijk! Hier wordt getoetst of de leerlingen dat wat ze geleerd hebben in de praktijk kunnen brengen in het verkeer.

Plentyparts juicht dit initiatief natuurlijk van harte toe en wil je graag helpen bij het voor elkaar maken van je fiets. Kom daarom langs in een van onze service winkels voor een check. Een fiets die namelijk niet aan de vereiste punten voldoet, wordt afgekeurd voor het verkeersexamen! Dat zou jammer zijn. Daarom zetten we de punten waar VVN op let voor je op een rijtje:

Hoe kan ik zadelpijn voorkomen?

6 months ago 343 keer gelezen

Een van de meest gehoorde klachten tijdens het fietsen is die van zadelpijn. Zowel mannen als vrouwen hebben hiermee te kampen. Zolang we al fietsen worden er allerlei soorten zadels gemaakt en wordt door diverse fabrikanten geprobeerd een zadel te maken waarbij de kans op zadelpijn zo klein mogelijk wordt gemaakt.

Misschien heb je al allerlei zadels geprobeerd, maar desondanks het juiste zadel nog niet gevonden. Er zijn ook zoveel soorten en hoe weet je welk zadel voor jezelf het beste is?

Welke LED lamp vervangt mijn gloeilamp?

6 months ago 808 keer gelezen

Veel mensen hebben nog steeds moeite met het kiezen van de juiste LED lamp. In het zogenaamde ‘gloeilamp tijdperk’ wisten we redelijk goed wat we wilden hebben. We gebruikten voor de lampen in de vensterbank vaak 25 watt, op de overloop 60 watt en in grote ruimtes 100 watt. En als we twijfelden kozen we een tussenstap. Naargelang de toepassing wisten we ongeveer welk type glas we wilden: helder, mat of flame. Oh ja, is het een dunne of dikke fitting? Daar moesten we wel even op letten.

Lees meer Geplaatst in: Electra

Verleng de levensduur van je stofzuiger met jaren!

7 months ago 499 keer gelezen

3 feb. 2017 06:53:15

Onderhoud is behoud. We kennen die uitdrukking allemaal wel, maar staan er niet in alle gevallen even veel bij stil. Uiteraard onderhouden we ons lichaam door gezond te eten en voldoende beweging, krijgt onze auto periodiek een onderhoudsbeurt en verven we eens in de zoveel jaar de kozijnen van ons huis. We begrijpen dat als we dat niet doen, de schade waarschijnlijk groter is dan de kosten voor het onderhoud.


Maar hoe zit dat met een stofzuiger? Kun je daar wat aan onderhouden? Is dat lonend? Absoluut! Het kost niet veel geld en is weinig werk, als je een stofzuiger met stofzak hebt. Er zijn verschillende onderdelen aan een stofzuiger welke kapot kunnen gaan. In dit artikel bespreken we uit ervaring de meest voorkomende problemen en hoe je de kans daarop drastisch kunt verkleinen.