0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Afbeelding

Nedis® SmartLife, een slimme keuze voor jouw Smart Home

Slimme producten zijn eenvoudiger te gebruiken dan ooit tevoren, mede dankzij voice assistants zoals Amazon Alexa en Google Home. Maar voor de meeste systemen is nog een hub, gateway of bridge nodig.

Nedis® SmartLife biedt de oplossing - hiervoor is geen technische knowhow of extra hardware vereist. Er wordt simpelweg verbinding met je Wi-Fi-netwerk gemaakt - waardoor het eenvoudig in te stellen en makkelijk in gebruik is. 

Of je nu op zoek bent naar een enkele slimme lamp of je hele huis wilt automatiseren, Nedis kan je helpen en biedt één krachtige smart home app voor:

  • Verlichting
  • Energie
  • Veiligheid 
  • Bewaking

Het is simpel, eenvoudig en betaalbaar - en er worden continu nieuwe producten en mogelijkheden ontwikkeld en toegevoegd.

Zet het licht aan, maak scènes, sluit de rolluiken automatisch wanneer de zon te fel wordt en ontvang zelfs meldingen wanneer de postbode langskomt.

Gebruik je verbonden telefoon om de elektronica te bedienen in je woonkamer, tuin, keuken, waar en wanneer dan ook. Is het niet geweldig dat dat tegenwoordig allemaal kan?

720P, micro SD, 110
€ 49,99

Wi-Fi Smart IP camera 720P

Bewegingsdetector
€ 29,99

Wi-Fi Smart bewegingssensor

Alarm 85dB, bij
€ 39,99

Wi-Fi Smart sirene 85dB

9W (60W), 800
€ 14,99

Wi-Fi smart LED lamp

Aansluiten

Sluit je Nedis® SmartLife-producten direct aan op je Wi-Fi zonder gebruik te maken van een aparte hub.

Nadat je je gloednieuwe slimme artikel hebt uitgepakt, kun je het product draadloos met je bestaande Wi-Fi-netwerk verbinden en vervolgens kun je het direct gebruiken. Het enige dat je echt nodig hebt is je Wi-Fi-wachtwoord!

Elk product is slim genoeg om direct en zonder hub, gateway of brug met je router te communiceren. Je hebt geen opstartset nodig. Je kunt aan de slag met slechts één product en de gratis app, en daarmee kun je beginnen met het verkennen van je slimme leven.

Afbeelding
Afbeelding

Bedienen

Bedien al je producten met de Nedis® SmartLife-app of gebruik spraakbediening nadat je ze hebt verbonden met Amazon Alexa of Google Home.

De Nedis® SmartLife-app geeft je volledige controle over je slimme producten. Maak scènes voor automatische functies of controleer en bedien elk slim product apart. Het maakt niet uit waar je bent. Als je een internetverbinding hebt, kun je alle geïnstalleerde producten vanaf je telefoon bedienen. Vergeten het strijkijzer uit te zetten?! Geen probleem! Zet het uit waar je ook bent, zodat je je geen zorgen meer maakt.
Dit geldt ook voor de spraakbedieningsoptie. Je kunt een slimme speaker eenvoudig thuis gebruiken, maar Google Assistant op je smartphone kan thuis net zo handig zijn als op iedere andere locatie.

Combineren

Combineer verschillende SmartLife-producten in scenario's en stel schema's in voor geavanceerd slim gedrag.

Ben je begonnen met een enkel slim product - en wil je nu je hele huis slim maken? Met Nedis® SmartLife kun je je huis slim maken met slechts één krachtige app. Combineer gerust verschillende oplossingen: houd contact met je geliefden, open en sluit de rolluiken automatisch om de temperatuur in je kamer te regelen, dim je verlichting automatisch wanneer je je TV aanzet via een slim stopcontact of zorg er met een sensor voor dat de lichten aangaan wanneer je de kamer binnenkomt.
 
Het is allemaal mogelijk met de Nedis® SmartLife-serie die steeds verder wordt uitgebreid en op termijn nog meer mogelijkheden biedt.

Afbeelding

Download de SmartLife-app

Beheer en bewaak al je apparaten en geniet van het comfort van smart living met onze mobiele app.

Er zijn geen dure gateways of gecompliceerde hubs nodig. Met SmartLife heb je alleen je Wi-Fi-verbinding nodig.

Maak schema's en scènes voor je apparaten of bestuur je huis vanaf elke willekeurige plaats met de SmartLife-app. Je kunt dingen automatisch laten gebeuren, afhankelijk van het tijdstip, beschikbare licht, weer of zonlicht. Of de status van een ander product.

Amazon Alexa en Google Home kunnen letterlijk worden gebruikt om je apparaten te vertellen wat ze voor je moeten doen.


De Nedis® SmartLife-app is gratis te downloaden in de App Storeof Google Play