0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Je fietsaccu beter dan nieuw!

VOORDELEN VAN REVISIE VAN ACCU’S VOOR ELEKTRISCHE FIETSEN

Bij Plentyparts verkopen we niet alleen accu’s voor elektrische fietsen, maar we reviseren ze ook zelf. Als je je fietsaccu door ons laat reviseren, levert jou dat de volgende voordelen op:

- Het is veel voordeliger dan de aanschaf van een hele nieuwe fietsaccu
- Het is minder belastend voor het milieu, door het hergebruik van onderdelen
- Wij laten nieuwe hoogwaardige energiecellen in bestaande huizing plaatsen.
- Je kunt de capaciteit van uw accu laten aanpassen waardoor je met een accu meer kilometers kunt afleggen

e-bike accu reviseren

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je geïnteresseerd bent in het laten reviseren van je E-bike accu neem je deze mee naar een van onze winkels. Kom dan goed voorbereid en neem de lader en sleutel van de accu mee wanneer deze noodzakelijk is om de accu “Aan” te zetten. Neem ook het merk, model en serienummer van de fiets mee. Het serienummer vind je in de meeste gevallen onder de trapas. Uiteraard kun je ook de fiets zelf even meenemen zodat we jou kunnen helpen bij het vinden van de benodigde nummers.

Onze medewerkers hebben een speciale training ontvangen en zullen je enkele vragen stellen over waarom jij denkt dat de accu slechter is geworden of defect is. Onze medewerkers kunnen de accu doormeten en op basis van de informatie en meting bepalen of revisie van de accu lonend is. Wanneer dit het geval is, kunnen wij direct berekenen wat de kosten zullen zijn. Dit is over het algemeen zo’n 25%-45% goedkoper dan een volledig nieuwe accu! Wanneer je akkoord gaat met de berekende prijs, zullen we de accu aannemen voor revisie en opsturen naar de werkplaats. Vanaf dat moment duurt het meestal 10 a 14 werkdagen voordat de accu weer retour is in de winkel en kan worden afgehaald. Bij de gereviseerde accu wordt een testrapport geleverd en tevens instructies hoe om te gaan met de nieuwe accu rondom de eerste laadbeurten. Je ontvangt op de accu twee jaar garantie.

Geef jouw E-bike (accu) een tweede leven!

Meer informatie...