0item(s)
Totaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

First Alert, branddetectie sinds 1967.

First Alert producten voor branddetectie

Er zijn allerlei soorten melders om brand of andere gevaren te detecteren. Daarbij zijn er ook nog verschillen in prijs. Maar als er brand uitbreekt, wil je zeker zijn dat je melders het doen. First Alert is wat dat betreft dé specialist op het gebied van branddetectie en heeft voor allerlei situaties een goede oplossing. In dit artikel willen we graag wat dieper ingaan op een aantal details van enkele First Alert melders. Zo heeft First Alert de ST-FA620, een melder met Thermoptek technologie. Deze melder combineert de detectie van rookontwikkeling met die van hitte. Zo worden niet alleen hevige branden met veel rookontwikkeling gedetecteerd, maar ook smeulende branden. Zie het volgende filmpje voor meer informatie.

Wat is een rookmelder met Thermoptek technologie?

Hoe installeer je zo'n melder? Dat is heel eenvoudig. Bekijk het volgende filmpje en je kunt meteen aan de slag.

Hoe installeer je de ST-FA620 rookmelder?

De meeste melders werken op batterijen. Kies hierbij voor goede batterijen. Ze vergroten niet alleen de zekerheid dat je in geval van brand een werkende melder hebt, maar ze gaan ook veel langer mee. Een goede batterij kan de hele levensduur van een melder mee.

Batterijen met een lange levensduur.

First Alert heeft een koolmonoxidemelder met een digitaal scherm. Enkele voordelen van dit model ontdek je in het volgende filmpje.

Koolmonoxidemelder met een digitaal informatiescherm

Natuurlijk kun je in onze winkels terecht voor uitleg en advies. We helpen je graag om je eigen huis op een juiste manier te voorzien van de juiste melders.